+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Corona proof events; wat is er nu mogelijk?

Corona proof events; wat is er nu mogelijk?

Corona proof events; wat is er nu mogelijk? Gelukkig begint onze evenementenindustrie langzaam aan te trekken. Dus evenementen kunnen weer gepland en georganiseerd worden. We lezen regelmatig in de pers over hoopvolle acties en initiatieven van evenementenbedrijven en online en hybride evenementen zijn al in organisatievorm. En dat is natuurlijk fantastisch! Maar… veel event professionals zijn nog steeds op zoek naar antwoorden. “Wanneer kan ik weer gaan boeken? Voor hoeveel personen? Wat is er precies mogelijk? En waar kan het allemaal worden gehouden?

Een platform als Evenementorganiseren.nl helpt daarbij. Dan hoef je niet te kijken naar duizenden verschillende websites. Maar zo’n platform blijft wel afhankelijk van wat de locaties en instanties zelf communiceren. Dit is de reden voor UP Events om al onze corona-proof evenementen en mogelijkheden op te sommen in één overzicht. Gebruik het in uw voordeel!

Online teambuildingsgames
We merken dat mensen vaker naar kantoor gaan. Maar alleen als dat volgens de richtlijnen van de overheid mogelijk is, in ploegendienst en zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer. Eigenlijk werkt nog geen enkel team volledig samen, dus online vergaderen blijft nog even “normaal”. Je mist nog steeds veel contact en elkaar. Project Arrow, Hackathon en Project Pegasus zijn 3 nieuwe online & corona-proof teambuildingsgames waarmee u uw team, afdeling of hele bedrijf weer bij elkaar kunt brengen. Het kan altijd en overal gespeeld worden. Project Arrow is extreem hilarisch, Hackathon voor de diehard puzzlers en Project Pegasus is een spannend ontsnappingsspel.

Alle UP Events spellen worden persoonlijk begeleid door enthousiaste spelleiders. Project Arrow kan ook deels worden aangepast aan uw eigen bedrijf met uw eigen vragen. En u kunt elk spel combineren met een lekkere lunchbox die we thuis naar de deelnemers sturen. U speelt een spel vanaf €19,95 per persoon excl. BTW.

Locaties & vergaderzalen op 1,5 meter afstand
Het evenemententerrein van UP Events is 35.000 vierkante meter groot. Dit betekent dat er voldoende ruimte is voor corona-proof evenementen op een 1,5 meter hoogte. We zijn graag flexibel en kunnen een stretch tent plaatsen voor bijvoorbeeld schaduw of regen. Slecht weer bestaat niet echt, want je kunt je goed voorbereiden op alles.

Daarnaast kunt u bij UP Events kiezen uit 10 verschillende binnenlocaties. De meest geboekte ruimtes zijn Hangar 4, Hangar 5, Hangar 6, Hangar 7 en Beachclubs 1 & 2. Voor elk van deze locaties is de maximale capaciteit per zaal al door ons bepaald en gefotografeerd, zodat u zich via onze website goed kunt oriënteren. Vergeet dus niet dat we elke ruimte kunnen uitbreiden met luifels; bel ons dus even om te overleggen.

Hybride corona-proof evenementen
Hybride evenementen, virtuele evenementen, deels online, digitale live streams van evenementen; hoe u het ook wilt noemen of organiseren. Het is mogelijk bij UP Events. U nodigt een deel van uw gasten uit op onze locatie en de rest doet online mee. Wij zorgen voor een kwalitatieve manier om uw content te delen met interactie en verbinding. Wij verzorgen de live stream vanaf onze locatie. En we ontlasten u bij de organisatie van de breakout sessies en opnames. We denken graag met u mee buiten de box & corona proof zodat we een sterk evenement creëren.

Het confrestival
Een conferentie + festival. Zeker nu een uitstekende optie; omdat u zoveel mogelijk buiten kunt zijn met uw gasten. Uw congres vindt plaats in kleinere groepen, waarbij de gasten worden verdeeld over de verschillende binnen- en buitenlocaties. Indien gewenst kunnen wij deze buitenruimtes afdekken voor schaduw of regen. En iedereen staat 1,5 meter uit elkaar.

Combineer kennisoverdracht met een informele festivalomgeving. Tussen de sessies door zorgen wij voor eten, drinken en leuke activiteiten. Alle richtlijnen van het RIVM worden gevolgd. De juiste sfeer, goed eten, goede muziek, leuke activiteiten en een festivalterrein vindt u bij UP Events. En wij zorgen voor een onvergetelijke conferentie-ervaring.

Activiteiten & teambuilding
Buitensporten is weer toegestaan. Om ervoor te zorgen dat u snel vindt wat bij uw evenement past, vindt u op onze website een handig overzicht van corona-proof activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld bubbelvoetbal, lasertag, achery tag, jeu de boules, beachvolleybal, survivaller en boogschieten met uw groep. En doe uw creatieve workshops zoals schilderen, kleihoofd beeldhouwen van uw collega, klompkunst en graffiti. Maar ook muziekworkshops zoals boom whackers, percussie, djembe en stille disco behoren tot deze lijst. Al deze activiteiten zijn aangepast aan de richtlijnen van het RIVM, al het materiaal wordt voor elk gebruik grondig gedesinfecteerd.

UP west Amsterdam
In deze corona-tijd is UP west ontstaan; een nieuwe hangplek in Amsterdam voor de consumentenmarkt. Door de grootte van onze wijk is het zeer geschikt om ruimte te bieden waar in Amsterdam altijd te weinig van is: een terras in de zon. En de hele dag zon. De keuken is ingericht voor (veganistische) hamburgers, tweede leven broodjes (ja!), drankjes en snacks.

G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1