+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Evenementenbeveiliging –  Security Company

Event Security Gent is de belangrijkste beveiligingsdienst in Gent. We zijn erg trots op ons werk in heel Gent en de omliggende regio’s. Event Security Service beschikt over een uiterst bekwaam en hoog opgeleid personeel van beveiligingspersoneel voor evenementen, beveiliging van filmsets, personeel van evenementen, beveiliging van speciale evenementen, beveiliging van beurzen, bewapende beveiligingsmedewerkers, consultants voor beveiliging op de set en technologie voor bedrijfsbeveiliging, die over jarenlange praktijkervaring beschikken. Neem contact op met Event Security  Service als u zich zorgen maakt over de beveiliging of als u behoefte hebt aan beveiliging van welk type of welke omvang dan ook. Event Security Services biedt on-demand beveiligingsservices aan alle delen van Gent.

Event Security biedt bedrijfseigenaren, promotors van evenementen, managers en particuliere klanten geïntegreerde oplossingen die zijn ontworpen om snel, efficiënt en effectief om te gaan met eventuele beveiligingsproblemen. We kunnen zelfs zorgen voor bodyguards van beroemdheden, beveiliging van filmsets en beveiliging van de rode loper. De moderne wereld is een angstaanjagende plek met evoluerende gevaren die uiterst gevaarlijke veiligheidsproblemen met zich meebrengen. Event Security zal deze problemen aanpakken met op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen door specialisten die het beste en meest up-to-date talent en technologie vertegenwoordigen die in de industrie, laat staan in de natie, te vinden zijn.

Event Security diensten bieden innovatieve oplossingen zoals:

Beveiliging van evenementen – Elke grootte evenement, van kleine bijeenkomsten tot grote, gevulde arena’s
Clubbeveiliging – Nachtclubbeveiliging en barbeveiliging van welke aard dan ook
Movie Set Security – Crowd-controle en constante set beveiliging
Verkiezingszekerheid – Controversiële verkiezingscycli kunnen gewelddadige uitbarstingen veroorzaken
Around the Clock Security – 24/7 beveiliging en bewaking
Gewapende beveiliging – Wanneer de lading of de klant getrainde specialisten nodig heeft, zijn we hier…
VIP Beveiliging – We hebben vele VIP’s van alle soorten en maten bewaakt en beschermd…
Commerciële en particuliere beveiliging – Alle eigendommen van elke grootte
Event Security is uiterst gekwalificeerd en wordt voortdurend getraind in nieuwe en betere methoden om veiligheidskwesties aan te pakken:

Stalkers
Grote menigte & demonstraties
Terroristische activiteiten
Gewelddadige aanvallen
Poging tot diefstal
Inbraken
Brandpreventie en -detectie
VIP- en individuele bescherming
Als u zich zorgen maakt over de veiligheid of als u überhaupt beveiligingsbehoeften hebt in Los Angeles, Beverly Hills, San Diego, San Francisco of ergens in Michigan, neem dan vandaag nog contact op met Event Security en leg uw angst weg. Wij bieden gratis advies en zullen alle veiligheidskwesties of -behoeften in overweging nemen, ongeacht het risico.

Gebeurtenisbeveiliging

Als u van plan bent een evenement, concert, gala of beurs in Gentte promoten, dan biedt Event Security  Gent u de beste beveiligers voor evenementen en beveiligingsservices voor evenementen die in Vlaanderen te vinden zijn. De evenementenbeveiligers van het personeel van Event Security zijn getraind in snelle identificatie, snelle reactie, risicodetectie en het voorkomen van terroristische aanslagen. Hoewel ze experts zijn op het gebied van evenementenbeheer, worden het personeel en de evenementenbeveiligers van Event Security voortdurend getraind en geüpdatet op de nieuwste en veiligste technieken die in de branche te vinden zijn. Event Security beschikt over de beste event management technologie die er te vinden is.

Event Security biedt Amerikaanse bewakingsdiensten aan in de staat Gent  en in de hele VS. Wij leveren bekwame beveiligingsagenten die binnen twee uur kunnen worden uitgezonden. Beveiligers kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week of naar behoefte worden ingezet. Event Security Service biedt beveiligingsoplossingen voor evenementen:

Zakelijke eigenaren
Privé-eigendom
Partijen
Stadions
Nachtclubs
Concerten
EDM-Festivals
Openbare exposities en bijeenkomsten

Wat u ook nodig hebt, welk type vastgoed u ook bezit of beheert en welk type bewakingsdienst u ook nodig hebt, Event Security kan u helpen. Neem vandaag nog contact op met Event Security  voor een advies en offerte. Onze beveiligingsservices zijn effectief, betaalbaar en uitgebreid. Wacht niet tot het te laat is, neem vandaag nog contact met ons op en laat al uw beveiligingsbehoeften snel en effectief afhandelen.


 Aanbevolen Partners

Kies het juiste alarmsysteem

Overweeg je een alarmsysteem in je woning of zaak? Goed idee, maar bereid je dan wel goed voor.
Informeer je en maak de juiste keuzes voor een optimale beveiliging.

De succesformule van SDS is een combinatie van professioneel advies, ijzersterke oplossingen op maat en een perfecte dienst na installatie.

SDS.CO

Oudegemsebaan 13 – 9200 Dendermonde

Phone: 0032 52 34 34 14

Web: www.stopdedief.be


Totaalpartner Camerabeveiliging

Beveiliging bij ons is opgebouwd uit verschillende peilers die steeds deel uitmaken van een totaalconcept, het sleutelwoord is hier “integratie”.
Graag zijn wij uw vertrouwenspartner in uw beveiligingsprojecten.   Onder de Trium Security Group vallen General SecurityIntersafe Electronics en Trium Security.
Samen vormen ze één van de belangrijkste spelers op vlak van beveiliging in de Benelux.

Trium

Herseltsesteenweg 72, B3200 Aarschot

Phone: +32(0)78/15.80.85

Web: www.trium.be