+32 495/21 45 83 info@seobureau.be

Organisatie van uw event uitbesteden

Nu meer dan ooit is de hotelbranche zozeer met productieteams gaan samenwerken dat het lijkt alsof de enige optie hun eigen AV-bedrijf is. Hotels willen dat u dat denkt omdat ze meestal een commissie krijgen als u ervoor kiest om met het eigen bedrijf te werken.

Organisatie van uw event uitbesteden

Zonder concurrentie krijgt u misschien niet de beste optie in termen van prijs of kwaliteit. Deze blogpost zal zich richten op een klantgerichte ervaring voor het inhuren van een AV-bedrijf om hun ervaring de best mogelijke te maken.

1. 1. Eén contactpersoon voor elk evenement
Als je het hele jaar door veel evenementen in veel steden organiseert, zul je jezelf uiteindelijk steeds weer moeten herhalen bij nieuwe groepen die je visie niet begrijpen. Deze aanpak omvat verschillende tijden, werkstijlen en de hoop dat ze alles begrijpen. Uw persoonlijke eventmanager kent uw evenementenstroom, begrijpt de persoonlijkheden van de presentatoren en de crew en weet waar hij of zij flexibiliteit kan inbouwen. U weet tot wie u zich moet wenden voor een update en om snel veranderingen door te voeren.

2. 2. Consistente ervaring op alle locaties
Samen met uw enkele contactpersoon komt consistentie van het geproduceerde evenement. Met verschillende bemanningen en leveranciers kunnen de zaken verkeerd worden uitgelijnd en kan uw merk vervormd raken. Er kunnen verschillen zijn in de beschikbaarheid van apparatuur of in de opslagmogelijkheden. Als u op verschillende locaties een andere ervaring biedt, zullen sommige mensen zich uiteindelijk bedrogen voelen. Het werken met een landelijk bedrijf als Mercury Sound & Lighting zorgt voor een soepel, gestroomlijnd evenement dat consistent is in het hele land.

3. 3. Toegewijd Onsite Team
Hotels zijn druk bezig omdat er altijd iets is dat de focus van de verschillende serviceleden vraagt. In-house AV-bedrijven kunnen verantwoordelijk zijn voor meerdere evenementen die tegelijkertijd plaatsvinden. Als u wijzigingen moet aanbrengen of als u een kleiner evenement bent, kan het zijn dat u niet de beschikbaarheid krijgt die u nodig heeft. Met een extern team ligt de focus volledig op uw evenement.

4. 4. Consistente prijsstelling
Forfaitaire tarieven lossen problemen op. Wanneer u hetzelfde bedrag betaalt voor individuele evenementen in een reeks, zult u een veel gemakkelijker tijd hebben. Net als bij het consistente team kunt u een consistent prijsmodel voor uw evenement verwachten. Er kunnen verschillende logistieke problemen zijn die de prijs in sommige steden verhogen, maar voor het grootste deel zal wat uw evenement kost om op de ene locatie te produceren vergelijkbaar zijn met de kosten op een andere locatie.

Mercury Sound & Lighting is een professioneel verhuurbedrijf van apparatuur en evenementenproductiebedrijf dat AV-oplossingen aanbiedt in Michigan en in het hele land. Bel ons vandaag nog op (734) 507-1177 om de mogelijkheden van uw evenement te bespreken.

G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1 G1